COMMUNICATIEMIDDELEN

Geef ons een ding en wij maken er een communicatiemiddel van. Van potlood tot sneeuwschuiver, van twitteraccount tot billboard. Echt met alles kunnen wij uw bedrijf, product of dienst over het voetlicht brengen. Case adviseert u met strategie en middeleninzet. Solo of in de mix. Wat u al had of iets compleet anders. Altijd effectief!

 

» SKILLS

» TEAM

 

 


Pictogram advertenties

 

ADVERTENTIES

Case creëert uw advertenties. Geheel in lijn met uw ambities, huisstijl en communicatiestrategie. Onderscheidend, overtuigend, onvergetelijk. Perfect en digitaal. Maar dat niet alleen. Wij regelen uw advertenties en verzorgen het complete traject. Van ontwerp en planning tot en met plaatsing. Met de nieuwste grafische software voldoen we aan alle aanleverspecificaties. Met onze kennis van het medialandschap adviseren we u over de beste positie voor uw advertenties. Desgewenst kopen wij de advertentieruimte voor u in volgens aantrekkelijke voorwaarden. Opmaak, reservering, kant-en-klare aanlevering van bij uitgeverij of drukkerij. Wat u maar wilt. Bij Case hebt u alles in vertrouwde handen.

 


Pictogram brochures

 

BROCHURES

Niks mis met een old school brochure. Iedereen krijgt graag iets moois in de handen gedrukt. Om nog eens in een notendop te zien welke mooie producten of diensten u biedt. Om te presenteren in wachtruimtes, tijdens beurzen en bijvoorbeeld in magazines. Brochures zijn er in soorten en maten en in de oplage die u wenst.

 


Pictogram huisstijl en corporate identity

 

HUISSTIJLEN

Meerwaarde of merkwaarde? Met een goed opgebouwde huisstijl biedt u beide. Een huisstijl maakt u zichtbaar en biedt herkenning. Dat versterkt uw bedrijfscultuur en verstevigt uw klantrelatie.
Case ontwikkelt uw huisstijl, past ‘m toe en bewaakt ‘m. Dat laatste is belangrijk om constante klantervaring en associaties op te roepen bij uw bedrijf, producten of diensten. Een sterke huisstijl geeft meerwaarde en merkwaarde. Case laat u graag zien hoe dat werkt.

 


Pictogram campagnes

 

CAMPAGNES

Uw bedrijf op de kaart zetten. Vertrouwen wekken bij uw doelgroep. Uw product of dienst tot leven brengen in het hart van mensen. Het gesprek van de dag bepalen. Dat soort doelen bereikt u met campagnes. Case adviseert u met de strategie en de middeleninzet. Vaak wordt dat een mix. Bijvoorbeeld van nieuwsbrieven, advertenties, billboards, radio en online. Campagnes van Case zijn altijd maatwerk en sowieso uniek.

 


Pictogram websites

 

WEBSITES

Prachtige websites die werken. Die maakt Case. Websites die mooi zijn en ook indrukwekkend goed traffic generen en conversie opleveren. Want dat is de bedoeling: naamsbekendheid, aanvragen, bestellingen, opdrachten. Case maakt dat mogelijk.
Bij ons krijgt u een site die aansluit op de wensen, de cultuur en het gedrag van uw klanten. Goede content, heldere navigatiestructuur, verrassend design. Altijd uniek. Altijd effectief.
We beginnen blanco. Met in onze achterzak de nieuwste trends en technieken. Dan bedenken we een concept, een functioneel ontwerp en daarna gaan we bouwen. Er is aandacht voor content management en zodra de site live gaat, monitoren we desgewenst het effect. Optimaliseren doen we ook.

 


Pictogram rapportages


RAPPORTAGES

Een kans om te scoren. Of de start van een succesvol aquisitiegesprek. Rapportages zijn een visitekaartje. Of het nu een jaarverslag of een visiedocument is. U geeft het met trots weg aan uw relatie. Uw rapportage ligt op de leestafel, gaat naar de politiek of krijgt aandacht in de media. Het verhaal klopt. En bij Case maken we dat overzichtelijk en representatief. Ook in online varianten. Voor organisaties die kiezen voor milieuvriendelijk.