SKILLS

Case heeft alles voor u in huis: strategisch communicatieadvies, grafische vormgeving, creatief ontwerp, DTP, webbouw, speechcoaching, tekstwerk, seo, content die conversie genereert, bedrijfsfilms, stemacteurs. Noem maar op.

 

» COMMUNICATIEMIDDELEN

» TEAM

 

 


Pictogram concepten

 

CONCEPTEN

Crossmediale campagnes, redactieformules voor bladen, eigenzinnige en toch duurzame verpakkingslijnen, scripts voor bedrijfsfilms, guerillamarketing via sociale media. Dat bedoelt Case met concepten. We bedenken concepten en werken die uit tot een concrete aanpak. Ook voor reclameboodschappen voor krant en internet. Voor huisstijlen, logo’s, boeken en brochures, webdesign, teksten, communicatieadvies en woordvoering in de pers. Case Communicatie brengt de 'look en feel' van uw bedrijf compleet op een hoger plan. Opvallend anders. Opvallend effectief.

 


Pictogram ontwerp

 

ONTWERP

Van briefing naar een compleet eigen stijl voor uw bedrijf. Een sterk logo, een overtuigende huisstijl. Dat is ontwerp door Case. Wij hebben artiesten op de studio, vakmensen afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten. Ze ontwerpen uitgebalanceerde logo’s, stramienen en formats voor diverse toepassingen. Met zorgvuldig afgestemde kleuren, lettertypes en vormen. Met passie en met lef!
U kunt erop rekenen dat kwaliteit, schoonheid en doeltreffendheid hand in hand gaan. Zo komt het DNA van uw bedrijf in alle communicatie-uitingen herkenbaar tot leven: look and feel!


Pictogram DTP

 

DTP

Opmaak van boeken, jaarverslagen, advertenties, nieuwsbrieven, rapporten en websites. Dat is DTP. Bij Case werken we volgens afgesproken huisstijlnormen zodat herkenbaarheid en kwaliteit de boventoon voeren. Altijd met oog voor het samenspel tussen beeld en tekst. Met passie voor uw bedrijf en met oog voor schoonheid. Uw boodschap komt over.

 


Pictogram online

 

ONLINE

Websites, digitale nieuwsbrieven, word-sjablonen, opmaaksystemen en digitale magazines. Wat online kan, maken wij voor u. En we organiseren het ook allemaal. Dat is prettig als pixels en wifi uw ding niet zijn. Want u kunt er niet meer omheen. Online middelen zijn vaak leidend voor uw communicatie. En offline adviseren we u persoonlijk over de beste strategie. Bij u aan tafel of bij ons in de studio. Want ook online is mensenwerk bij Case.

 


Pictogram offline

 

OFFLINE

Soms kiest u voor bladeren. Bladzijde voor bladzijde de juiste sfeer overbrengen. Met een brochure of een magazine. Omdat u weet dat er klanten zijn die de tijd nemen voor de aankoop van uw product. Onze vormgevers leerden aan de Hogeschool voor de Kunsten alle geheimen van druktechnieken en papiersoorten. Deze kennis brengen ze graag in de praktijk voor uw jaarverslag, folder of poster.

 


Pictogram communicatieadvies

 

COMMUNICATIEADVIES

Wat wilt u vertellen? Wat moet uw klant van u weten? Wat is de kern van uw zaak? Dit soort vragen ligt op tafel als Case bij u is voor communicatieadvies. De gezamenlijke zoektocht naar de kernboodschap en de strategie levert altijd wat op. Vanuit de waarden van een organisatie of een persoon komen we tot communicatieplannen en doordachte, effectieve campagnes.
Mediatraining, begeleiding en profilering van bestuurders en managers bij publieke optredens, speechwriting en coaching, 'hands on' werk op een communicatieafdeling... Case heeft er ruime ervaring mee. Onze meerwaarde is dat we vanuit de kern van een organisatie of persoon werken aan zichtbaarheid en betekenis. Altijd authentieke wijze. Bij ons geen trukendoos met platte middelen en geen gladde jongens in snelle auto’s. Zo werkt communicatie volgens ons niet. De kracht en de kern van een organisatie vormen de basis. Consistent, herkenbaar. Zo neemt Case u werk uit handen en zo bouwt Case met u aan een sterk merk.

 

BESTUURS- EN COMMUNICATIEADVIES

Case komt bij de klanten over de vloer. En soms blijven we wat langer. U kunt ons inzetten op interimfuncties voor communicatieadvies, strategie, ontwerp en copy. Wel zo praktisch als u tijdelijk extra inzet nodig heeft, bijvoorbeeld bij tijdelijke projecten of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap.