TEAM

Een sterk team in een sterk netwerk. Dat is Case communicatie. We bundelen onze kracht en expertise graag. In samenwerkingsverbanden en in strategische projecten in de regio. Samen met  specialisten als online strategen, pr-adviseurs en een productiehuis staan we voor u klaar.

 

» SKILLS

» COMMUNICATIEMIDDELEN

 

 


Helen van den Oever

 

HELEN VAN DEN OEVER| directeur / eigenaar

Helen volgde haar beroepsopleiding bij de Hogeschool Utrecht en SRM. Ervaring deed zij op bij overheidsinstellingen en commerciële bedrijven.

 

“Lef, originaliteit en perfectie. Dat typeert mij. Daarmee krijg ik alles op tafel: doelstellingen, wensen en kansen. Als senior communicatieadviseur ben ik sparring partner voor bestuurder, ceo en manager. Natuurlijk kruip ik in de huid van uw bedrijf en organisatie. Op zoek naar het DNA van uw onderneming. De kern van de zaak ligt in no time bloot. En met onze strategische analyses, toegesneden adviezen en creatieve middelen bereiken we uw organisatiedoelen.”


Astrid Mensink

 

ASTRID MENSINK | tekstschrijfster

Voor alles een goed verhaal. Dat is het motto van Astrid Mensink. Kort als het moet, lang als het mag. Elk woord op de juiste plaats. Altijd veelzeggend. Zo krijgt u webteksten die werken, inspirerende interviews, spetterende slogans en speeches die nog lang naklinken. Laat Astrid maar schrijven. U merkt het effect.

LinkedIn Astrid Mensink


Esther Werkman

 

ESTHER WERKMAN | freelance communicatieadviseur

Heeft naar eigen zeggen het mooiste vak van de wereld: PR & Communicatie.
Met ruim 20 jaar ervaring heeft Esther een groot medianetwerk. Ze creëert met name voor bedrijven in de food-, hospitality-,  lifestyle- en mediabranche zichtbaarheid en publiciteit. Creatieve communicatie & enthousiasme zijn haar pijlers.

LinkedIn Mail Esther Werkman


Michiel Achterberg

 

MICHIEL ACHTERBERG | art director

Concepten, huisstijlen, maar ook ruimtelijke vormgeving en presentaties zijn op z'n lijf geschreven. Michiels creatieve expertise ligt geworteld in de zijn opleiding aan de kunstacademie (HKU).

 

“Letters, logo’s en lay-out. Daarvoor loop ik warm. Net als voor creatieve successen die hun waarde in de geschiedenis hebben bewezen. Zoals mijn Citroën oldtimers en de jazzmuziek. Ik heb ruim  twintig jaar ervaring in het grafische vak. Dat merkt u als mij ontmoet voor een briefing of brainstormsessie. Samen met Helen sta ik garant voor de meest swingende Case-composities.“

LinkedIn Michiel Achterberg


Aliene Laméris

 

ALIENE LAMÉRIS | communicatie/marketing strateeg

Haar passie voor communicatie is ontstaan tijdens haar opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. Doordat Aliene werkzaam is geweest in diverse communicatiefuncties binnen de financiële dienstverlening, aan bureauzijde én binnen een semi-overheidscoöperatie is zij ‘allround’ te noemen.

 

'Geen weg is onbegaanbaar' . "Dit is mijn lijfspreuk. Waarom? Omdat ik geloof in creatief denken in mogelijkheden en kansen, ook buiten de gebaande paden. Uw communicatievraag is mijn uitdaging. Ik wijs u graag de weg in de wondere wereld van communicatie. Dit doe ik door in eerste instantie goed te luisteren, kritische vragen te stellen en zaken terug te brengen tot de essentie. Ik neem u actief mee in mijn denkproces, de beoogde strategie en de vertaling naar effectieve middelen met een advies op maat en duurzaam resultaat. Hiermee maak ik voor u hét verschil."

LinkedIn Mail Esther Werkman


Wouter Schouls

 

WOUTER SCHOULS | grafisch ontwerper

In Wouters logo’s, signings en jaarverslagen herkent u de veelzijdige visie op vorm die hij heeft ontwikkeld tijdens zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ.

 

“Typografie en interessante grafische opdrukken. Dat zijn mijn passies. Net als trends, stijlen en alles waar maar letters op staan. Of het nu gaat om online of offline media. Als vormgever stel ik inhoud moeiteloos samen. Met oog voor detail. U zult zien dat een lijn er nooit zomaar staat. Elke millimeter is weloverwogen. Maar planning is planning en afspraak is afspraak. Want ook snelheid sorteert effect.”

LinkedIn Mail Wouter Schouls


Rob Gros

 

ROB GROS | freelance vormgever

Grafisch ontwerpen daar ligt zijn hart. Mooie dingen maken is waar het om draait. Alhoewel ‘mooi’ natuurlijk subjectief is. Opvallend, uitdagend en spraakmakend zijn misschien woorden die de lading meer dekken.

LinkedIn Mail


Wouter Anbeek

 

WOUTER ANBEEK | freelance vormgever

Allround, supersnel en een razend creatieve teamspeler. Dat is  onze freelance vormgever Wouter. Wij vliegen hem in bij grotere projecten.  
Wouter is sterk in het ontwikkelen en doorvoeren van huisstijlen. Ook op grotere objecten zoals standmateriaal, wandbekleding en billboards.

mail