TEAM

Een sterk team in een sterk netwerk. Dat is Case communicatie. We bundelen onze kracht en expertise graag. In samenwerkingsverbanden en in strategische projecten in de regio. Samen met specialisten als online strategen, pr-adviseurs en een productiehuis staan we voor u klaar.

 

» SKILLS

» COMMUNICATIEMIDDELEN

 

 


Helen van den Oever

 

HELEN VAN DEN OEVER | directeur / eigenaar

Helen volgde haar beroepsopleiding bij de Hogeschool Utrecht en SRM. Ervaring deed zij op bij overheidsinstellingen en commerciële bedrijven.

 

“Lef, originaliteit en perfectie. Dat typeert mij. Daarmee krijg ik alles op tafel: doelstellingen, wensen en kansen. Als senior communicatieadviseur ben ik 'sparring partner' voor bestuurder, ceo en manager. Natuurlijk kruip ik in de huid van uw bedrijf en organisatie. Op zoek naar het DNA van uw onderneming. De kern van de zaak ligt in 'no time' bloot. En met onze strategische analyses, toegesneden adviezen en creatieve middelen bereiken we uw organisatiedoelen.”


Wouter Schouls

 

WOUTER SCHOULS | grafisch ontwerper

In Wouters logo’s, signings en jaarverslagen herkent u de veelzijdige visie op vorm die hij heeft ontwikkeld tijdens zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ.

 

“Typografie en interessante grafische opdrukken. Dat zijn mijn passies. Net als trends, stijlen en alles waar maar letters op staan. Of het nu gaat om online of offline media. Als vormgever stel ik inhoud moeiteloos samen. Met oog voor detail. U zult zien dat een lijn er nooit zomaar staat. Elke millimeter is weloverwogen. Maar planning is planning en afspraak is afspraak. Want ook snelheid sorteert effect.”

LinkedIn Mail Wouter Schouls


Michiel Achterberg

 

MICHIEL ACHTERBERG | art director

Concepten, huisstijlen, maar ook ruimtelijke vormgeving en presentaties zijn op z'n lijf geschreven. Michiels creatieve expertise ligt geworteld in zijn opleidingen in Utrecht; de Nimeto en Kunstacademie, die in die tijd transformeerde naar Hogeschool voor de Kunsten.

 

“Van letters, logo’s en lay-out gaat mijn hart sneller kloppen. Daarnaast heb ik een passie voor achitectuur, landschapsinrichting en industrieel ontwerp. Gebruiksvormgeving waar goed over nagedacht is bewijst zichzelf  en neemt soms zelfs op de lange duur iconische proporties aan. Een dergelijke ontwerperszorgvuldigheid streef ik ook na in mijn eigen grafische ontwerpen en conceptontwikkeling" 

LinkedIn Michiel Achterberg  


Jorieke de Fretes - Klein Leetink

 

JORIEKE DE FRETES - KLEIN LEETINK | marketingcommunicatieadviseur

Een briljant concept, daar mag je Jorieke ’s nachts voor wakker maken. Haar hart gaat sneller kloppen als ze campagnes mag bedenken waar zowel een goed verhaal als een stevige portie lef in zit.

 

“Creatieve vakvrouw met frisse ideeën, humor en daadkracht die bouwt aan krachtige merken. Dankzij haar inlevingsvermogen en oprechte aandacht weet ze op een respectvolle en duidelijke wijze verschillende belangen bij elkaar te brengen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk." 

LinkedIn Mail Jorieke


Esther Werkman

 

ESTHER WERKMAN | freelance communicatieadviseur

Heeft naar eigen zeggen het mooiste vak van de wereld: PR & Communicatie.
Met ruim 20 jaar ervaring heeft Esther een groot medianetwerk. Ze creëert met name voor bedrijven in de food-, hospitality-, lifestyle- en mediabranche zichtbaarheid en publiciteit. Creatieve communicatie & enthousiasme zijn haar pijlers.

LinkedIn Mail Esther Werkman


Astrid Mensink

 

ASTRID MENSINK | tekstschrijfster

Voor alles een goed verhaal. Dat is het motto van Astrid Mensink. Kort als het moet, lang als het mag. Elk woord op de juiste plaats. Altijd veelzeggend. Zo krijgt u webteksten die werken, inspirerende interviews, spetterende slogans en speeches die nog lang naklinken. Laat Astrid maar schrijven. U merkt het effect.

LinkedIn Astrid Mensink


Rob Gros

 

ROB GROS | freelance vormgever

Grafisch ontwerpen daar ligt zijn hart. Mooie dingen maken is waar het om draait. Alhoewel ‘mooi’ natuurlijk subjectief is. Opvallend, uitdagend en spraakmakend zijn misschien woorden die de lading meer dekken.

LinkedIn Mail


Wouter Anbeek

 

WOUTER ANBEEK | freelance vormgever

Allround, supersnel en een razend creatieve teamspeler. Dat is  onze freelance vormgever Wouter. Wij vliegen hem in bij grotere projecten.  
Wouter is sterk in het ontwikkelen en doorvoeren van huisstijlen. Ook op grotere objecten zoals standmateriaal, wandbekleding en billboards.

mail