CASE zoekt een: ervaren copywriter
MOOI MEER IMPACT

Zodra jij begint te schrijven, zitten wij met ons hoofd in de kleurexplosies. En dat willen onze klanten zien en ervaren. Geef jij ons met je teksten een lach, een traan, helder overzicht of kippenvel? 

Mooi meer impact maken. Content die raakt. Daarom draait alles bij CASE. Je kleurt hier buiten de lijntjes en maakt de wereld van onze klanten mooier. Met heldere teksten, boeiende corporate stories en verhalen die raken. Daar is zoveel vraag naar dat we nu keihard toe zijn aan jou: een ervaren copywriter (32 uur).  

Ben jij een teamspeler die wil werken in een te gek team op een waanzinnige, industriële erfgoedlocatie in Ede? Kun jij klanten verbazen met spot on teksten en verrassen met creativiteit in taal en toon? Dan ontmoeten we je graag!  

Hier gebeurt het. Dit is onze creatieve broedplaats. Op loopafstand van het station. In deze industriële studio verrichten we teamwork. Campagnes, copy, design, marketing, traffic, visuals… We maken het allemaal. Met impact en nooit alleen.  

CASE is van de co-creatie. Dus klanten lopen in en uit. Fysiek en online. Voor impactsessies, voor inspiratie en om te sparren en te brainstormen. CASE doet wat werkt en de tijd van in je eentje mooie dingen maken is voorbij. Wil je impact maken, dan heb je elkaar nodig. Onze klanten beseffen dat. En dat is ook hoe we in het team samenwerken: ieder zet zijn of haar expertise in en samen maken we meer impact op zijn mooist en op zijn best. 

Dit is hoe wij werken. We starten altijd bij de klant. Met identiteit bepalen en branding. Daarna vormen we concepten en die werken we uit in middelen. Copy is daar altijd een belangrijk onderdeel van. 

Elke dag is anders. Wij motiveren, verbinden, creëren en werken grondig aan de identiteit en zichtbaarheid van onze relaties. In prachtige branches. Want we werken zowel voor het MKB als voor de zorg, het onderwijs en de overheid.  

Sterke merken maken, dat is wat we doen. In beeld, in taal, in aanpak. Eén discipline is géén discipline. Bij CASE ontwikkel je jezelf dus continu. En je team.

Een dag bij CASE

Onze creatieve broedplaats is licht, hoog en industrieel. Een fijne werkplek met indrukwekkend goeie koffie en thee. Op loopafstand van het station. Aan de grote keukentafel brainstormen we over projecten en wat het weekend voor moois zal brengen. Ondertussen is het ook gewoon meters maken, de klant verrassen en proactief zijn.  

Je mag hier alles doen, hebt direct klantencontact en kan je werk flexibel indelen. Kortom: veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid.  

Elke dag stemmen we in een stand-up onze ambities en uitdagingen af. We helpen elkaar waar nodig en mogelijk. Elke donderdag ben je welkom bij onze personal trainer voor de nodige kracht- en conditietraining. En tijdens borrels en lunches zorgen we dat deze verbrande calorieën weer worden aangevuld.  

Zo dat was ons verhaal. Nu dat van jou

We hebben je profielschets gemaakt. Die ziet er als volgt uit.  

 • Jij bent bekend met schrijven op archetype, zoekmachinebewust schrijven, interviews, webteksten, longcopy en shortcopy. Je hebt daar ervaring in en je hebt daar een opleiding voor gevolgd. Bijvoorbeeld aan de School voor Journalistiek of aan een gelijkwaardige hbo- of academische opleiding. 
 • Jij weet klanten te verbazen met creatieve teksten die naadloos aansluiten bij het DNA van de klant. Waar zij voor staan en waar zij voor gaan. Je kruipt supersnel in de huid van de klant, je spreekt zijn of haar taal. Het lijkt wel of je de klant bént als jij schrijft.  
 • Taal is als elastiek voor jou. Je goochelt en verrast ermee. Je tovert variaties en synoniemen uit je mouw en je slingert de beste oneliners en kopregels uit je losse pols. Je bent in staat om in verschillende stijlen te schrijven. 
 • Je schrijft dus gruwelijk goed! Je ziet feedback als een cadeautje en je herschrijft met een dikke grijns je teksten gerust een keer of drie. Taal is immers jouw speelgoed.  
 • Jij voelt je verantwoordelijk voor het beste antwoord op de vraag van de klant. Daarin komen meerdere expertises samen en copy is een onderdeel van het geheel. Je bent een teamspeler en je snapt dat tekst, design, usability, SEO en techniek een samenspel met elkaar aangaan. Soms leid je met copy en soms volg je.  
 • Jij inspireert ons team en onze klanten met jouw expertise, inzichten en treffende teksten.  
 • Je wordt net zo blij van een diepgaand interview als van meters maken voor webteksten en online posts. Je hebt hart voor diepgang en een fijne neus voor detail. Geduldig en grondig vlooi jij opgemaakte proeven of webteksten in een cms door op zoek naar die laatste spelfout of onjuiste afbreking. Je kan daarin evenwicht aanbrengen. Dus je bent een komman**ker als het moet en een virtuoos als het mag (of ook moet). 
 • Je houdt je kennis up-to-date en je signaleert trends en ontwikkelingen. 

Dit neem jij mee

 • Een relevante opleiding en meerdere jaren werkervaring waardoor jij werkt en denkt op hbo-niveau.
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands. 
 • Aantoonbare stijlflexibiliteit in je werk. 
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Over jouw werkwijze

Je denkt altijd vanuit de klant. Alsof je daar op de marketingafdeling zit. Zo dichtbij. Je weet voor hen de woorden te vinden die alles zeggen. En meer.  

Je werkt graag in een team aan dynamische projecten. Je haalt het onderste uit de kan voor onze klanten. Je bent nieuwsgierig, je werkt netjes en je houdt van creatieve uitdagingen. 

Je ziet trends in de wereld van tekst en beeld en zet deze in voor klanten en in het team. 

Wat we je bieden

 • Marktconform salaris in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring. (Afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de € 3.250 en € 4.250 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.)  
 • Reiskostenvergoeding op basis van 0,19 per kilometer. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak en eigen keuze om pensioen op te bouwen.  
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling binnen jouw vakgebied. CASE heeft ambitie om te groeien en neemt jou daar graag in mee. 
 • Een industriële werkplek in de creatieve broedplaats.  
 • Een hecht team van gepassioneerde, talentvolle collega’s. 
 • Maandelijkse borrels, halfjaarlijkse teamuitjes en de mogelijkheid om wekelijks te sporten met onze personal trainer. 

Sta je te springen?

Wij wel! Je kan gelijk beginnen. Upload hieronder dus snel je CV, motivatie en portfolio.

We bekijken je sollicitatie direct. Zien wij een match? Dan plannen we graag snel een online kennismaking. Zijn we daarna beiden enthousiast? Dan verwelkomen we je graag in onze creatieve broedplaats voor een live gesprek. De keer erop laten we je kennismaken met een casus. Omdat we benieuwd zijn naar jouw aanpak.  

Acquisitie op basis van deze vacature vinden we niet tof.  

Solliciteren

 • Jouw gegevens

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 64 MB.