CASE zoekt een toegewijde project-assistent (mbo) die graag slingers ophangt
MOOI MEER IMPACT

Jij wilde altijd al bij het circus, in de coulissen. Je werkt accuraat. Je faciliteert, organiseert en administreert als een malle. Jij kan duizend dingen tegelijk én je blijft vrolijk. Welkom bij CASE, project-assistent!

CASE in Ede zoekt een vrolijke project-assistent (mbo) die graag slingers ophangt en een kei is met traffic, administratie en boekhouding. Voor 20 tot 24 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen. 

Hou jij van een werkomgeving waarin elke dag verrassend anders is? Werk je graag in de marketingcommunicatie met een deskundig en compact team? Ga jij goed op ‘geen dag hetzelfde’, ‘samen de schouders eronder’ en ‘administratief alles op orde’?  

Kom dan bij CASE de slingers ophangen en alles met traffic en administratie faciliteren. Wij zoeken een accurate aanpakker met de AAOO-factor: altijd alles op orde.   

Dit zijn wij

Sterke merken, mooie creaties en treffende campagnes. Daaraan werken we elke dag bij CASE. We zijn een toegewijd team van professionals dat dagelijks de verwachtingen van onze klanten wil overtreffen. We zijn compact en wendbaar.

Verrassend en effectief

In co-creatie realiseren we meer merkbekendheid en zichtbaarheid voor onze mooie klanten. Geen enkel account is hetzelfde. Dat maakt werken bij CASE dynamisch, persoonlijk en uitdagend. Alles wat we doen, is gericht op verrassen van de klant en realiseren van mooi meer impact.

Alle ballen tegelijk de lucht in en gaan. Stralen, shinen, klanten impact geven. Online, offline, overal en voor meer klanten tegelijk. Dynamisch, creatief, verbindend, grondig, motiverend, steeds verrassend. Zo werken we bij CASE.   

Geen dag is hetzelfde in onze creatieve broedplaats op Enka in Ede. Het ene moment kun je een speld horen vallen, vanwege de opperste concentratie. Een uur later bewegen de muren mee omdat we fungeren als studio voor een fotoshoot of meeting.  

Voel je al wat onze creatieven en marketeers dan nodig hebben van jou als project-assistent? Inderdaad: dat alles klopt en goed loopt. Dat iedereen op de hoogte is. Puur omdat jij als een malle alles aan elkaar organiseert, faciliteert en administreert. Zorgvuldig en secuur. In de systemen en de boekhouding. Zodat we samen eindverantwoordelijk kunnen zijn voor het slagen van een project van A tot Z.  

Als project-assistent bij CASE ben je de spin in het web. Je ondersteunt ook de directie bij creatieve projecten. Je schakelt met verschillende disciplines en partners, zoals drukkers, fotografen, freelance copywriters & grafisch vormgevers. Je organiseert onderdelen van campagnes en communicatieprojecten.  Kortom: je bent een kei met administratie en boekhouding. 

Dit ben jij

Je hebt een administratieve opleiding op mbo-niveau afgerond en affiniteit met marketingcommunicatie. Trello, Teams en CRM-systemen daar hou jij van. Je hebt minstens drie jaar werkervaring, bij voorkeur bij een bureau. Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift. 

 • Jij bent hulpvaardig, je maakt graag mensen blij met orde, support en structuur. Hospitality en hands-on gaan bij jou hand in hand.  
 • Je houdt van dynamiek en uitdagingen. Je bent flexibel bij deadlines en bereid om te leren en te ontwikkelen. 
 • Je denkt vooruit en werkt nauwgezet. Je stroomlijnt graag. Zo houd je orde in ons kantoor, in de systemen, in de administratie en in de boekhouding.   
 • Je communiceert helder en met oog voor detail. Je verstaat creatieven, klanten, partners en leveranciers. Omdat je affiniteit hebt met het communicatievak en de reclamewereld. 

Dit bieden we jou

 • Indrukwekkende en prettige werkomgeving op Enka in Ede. Op loopafstand van het OV in industrieel erfgoed. In een enthousiast en open team.
 • Prima salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen, telefoon, laptop en borrels).
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Klinkt dit goed? Kom ons dan laten zien wat je kan. Drop je motivatie en je gegevens hier en je hoort snel van ons.

 • Jouw gegevens

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.