CTS-IT > Op zoek naar jou!

"Hoe positioneren wij ons merk als aantrekkelijke werkgever en professionele IT-partner?"

Uitdaging

Work hard, play hard. Met deze mentaliteit onderscheidt CTS IT zich in het speelveld van duizenden IT-bedrijven. Vol energie, met verregaande betrokkenheid bij de klant en met een enorme dosis lef groeit CTS IT razendsnel. De eigenaar denkt ver vooruit en benadrukt: Nu is het de kunst om de juiste klanten en medewerkers aan ons te binden. Een sterk merk zijn, dat is de sleutel tot succes.

 

CTS IT haalt CASE langszij. What you see is what you get. Daar moet het naartoe.
CTS IT waaier

Oplossing

CASE adviseert CTS IT bij het bepalen van de identiteit en proposities. Herkenbaarheid in beeldmerk, huisstijl en tone of voice draagt bij aan een krachtig profiel en een heldere uitstraling. CTS IT heeft daarvoor alles in huis: de kernwaarden connect, treasure en simplify vormen de perfecte basis voor alle communicatie.

 

CASE krijgt de bal en ontwikkelt een brandguide als leidraad voor alle uitingen. De website ondergaat een restyling en krijgt video. Ondertussen leggen we alles langs de meetlat: van offerteformats, welkomstbrieven en filmscripts tot en met de organisatie van inspiratie- en wervingsevents.

 

Resultaat

Dit merkontwikkelingstraject vraagt veel toewijding. En die is er. CTS IT èn CASE trekken sprint na sprint. Het resultaat overtreft de verwachtingen: juist het helder omschreven kader maakt ongekende creativiteit los en opent een nieuw speelveld.

 

De magnetische aantrekkingskracht van CTS IT wordt onweerstaanbaar. De vernieuwde website genereert meer traffic en de werving van IT-professionals draait op volle toeren. Succesvol. Ook nieuwe klanten en partners zijn gecharmeerd van de echte en oprechte communicatie van CTS IT.

 

Van buiten beloven, is van binnen waarmaken en CTS IT onderscheidt zich sterker dan ooit met work hard, play hard. De cirkel is rond. Deze lefgozer onder de IT-bedrijven is klaar voor de doorgroei naar de volgende league.

 

HEB JIJ EEN CASE VOOR ONS?

  • Jouw gegevens

  • Wat kunnen we voor je doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk volgende case

Sportservice > Meer bewegen!