CASE

If technology

Creating energy

“Hoe herkent iedere klant zich optimaal in ons merk?”

Uitdaging

IF Technologie maakt de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen. Al 30 jaar lang heeft dit consultancy- en engineeringbureau een belangrijk impact op de energietransitie. Dat mag gezien worden. Zeker nu klimaatdoelstellingen vol in de aandacht staan bij overheid, beslissers en beleidsmakers.
IF vraagt CASE om mee te denken over conceptontwikkeling, strategie, contentcreatie en vormgeving van een nieuwe website. Steeds is de leidraad dat IF zowel visievormer als detailspecialist is.

Oplossing

CASE ontwikkelde samen met IF Technology het concept voor een nieuwe website. Vanuit een doordacht functioneel ontwerp werd een design opgebouwd. Dit design is op basis van het bestaande brandbook en al eerder ontwikkelde animatiefilmpjes vormgegeven.

IF maakt op deze solide basis zelf een goed op elkaar afgestemd geheel van visuals, infographics, blogs, refcases en whitepapers.

Resultaat

Wat een impact online. Deze website laat bezoekers laat ervaren hoezeer de adviseurs en engineers van IF thuis zijn in elk vraagstuk op het gebied van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën.

Het is overduidelijk: er is maar één partij in Nederland expert in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie.

Bezoek de website van IF Technology hier