Arbeidsmarktcampagne in de zorg: CASE tacklet jouw personeelstekort
MOOI MEER IMPACT

De arbeidsmarkt in de zorg is krap. Je moet je echt onderscheiden om jouw personeelstekort te tackelen. Start met CASE een arbeidsmarktcampagne vol impact. 

De vicieuze cirkel van het personeelstekort in de zorg

De vraag naar gekwalificeerd zorgpersoneel groeit maar door. Dat houdt de komende decennia niet op. De verwachting is dat in Nederland het personeelstekort in de zorg in 2031 is opgelopen tot 135.000 werknemers.

Tegelijkertijd neemt de werkdruk in de zorg toe. Het is een vicieuze cirkel: je vindt geen personeel omdat de werkdruk zo hoog is en hierdoor verhoogt juist die werkdruk. Met alle risico op uitval en verloop. Hoe doorbreek je die negatieve spiraal?

Een succesvolle arbeidsmarktcampagne in de zorg

Werken in de zorg heeft zeker ook heel veel aantrekkelijke kanten. Het is zinvol en dankbaar werk. De kunst is dat je de speciale kwaliteiten van jouw zorgorganisatie onder de aandacht brengt. En dat je weet waarmee jij mogelijke kandidaten raakt en verleidt. CASE helpt je graag met een sterke arbeidsmarktcampagne.

Hier geven wij onze strategie weg!

Om die schaarse verpleegkundigen of verzorgenden binnen te halen moet je strategisch denken. Een schot hagel afvuren heeft geen zin. Zet je vizier op scherp en werf gericht.
Maar dat gaat niet vanzelf. Je moet het jachtgebied gericht verkennen. Ontdek op welke plekken je een grote kans hebt op succes. In onze whitepaper lees je precies hoe je een goede arbeidsmarktcampagne in de zorg opzet. Sterker nog, we geven onze eigen strategie weg. Klik hier om hem te downloaden.

Vragen? Neem contact op met Matthijs

CASE kan je ondersteunen bij alle aspecten van je arbeidsmarktcampagne in de zorg. We hebben hiervoor alles in huis: communicatieadvies, webdevelopment, webdesign, online marketing, grafisch ontwerp en copywriting.

Heb je vragen?
Neem contact op met Matthijs Hazeleger, senior online marketeer.
0318 – 25 45 00 of matthijs@casecommunicatie.nl.