Nieuws
MOOI MEER IMPACT
8 april 2021
Nieuwe kijk op jaarverslagen: van eyecatchers naar eyecandy 

 

Eyecatchers. Dat zijn jaarverslagen vaak: fraai vormgegeven terugblikken op jouw jaarIn een creatief concept. Fijn om vast te pakken. Geweldig impactvol. Maken we graag en we kunnen je mooie voorbeelden laten zien!  Ondertussen signaleren we nieuwe trends en voegen we technieken toe. Dus dan krijg je dit: het jaarverslag 2020 van DACT, de beroepsvereniging voor corporate treasurers. Interactief, dynamisch en pure eyecandy Is deze nieuwe vorm ook iets voor jouw organisatieLees meer over de visie achter dit strategische communicatiemiddel. 

Meer over DACT 

DACT is een professionele netwerkorganisatie die Nederland laat zien dat een treasurer het verschil kan maken in veel bedrijven. De treasurer is een onmisbare bedrijfsadviseur als het gaat om complexe financiële afwegingen, investeringen en risico’s. In de letterlijke betekenis dus de schatbewaarder.  

Wat maakten we? 

Een professioneel design voor jaarverslaglegging. Kleurrijk en dynamisch. Passend in de stijl en uitstraling van DACT. Geen duizend-in-een-dozijn oplossing, want daar houden we niet van. Wel gebruikersvriendelijk omgezet naar WordPress zodat de klant zelf nog op het laatste moment eenvoudig en snel tekstueel de puntjes op de ‘i’ kan zetten. 

Groot voordeel: up to date content die flexibel te managen is en lekker strak aansluit op je cyclus van ALV, verantwoording en transparantie.  

Waarom zo? 

CASE voorziet dat jaarverslaglegging zich meer en meer ontwikkelt naar een dynamische en interactieve vorm. Organisaties hebben behoefte aan transparante én strategisch inzetbare jaarverslaglegging die naadloos aansluit op hun besluitvormingscyclus. De online jaarverslagen van CASE zijn het antwoord. 

Voordeel voor je organisatie  

Je maakt je jaarverslaglegging sneller en strategischer inzetbaar. Want online jaarverslaglegging is interactief en perfect te koppelen aan je toekomstvisie en bijvoorbeeld je meerjarenstrategieDoor de kortere doorlooptijd sluit de productie van een online jaarverslag ook naadloos aan op de besluitvormingscyclus in je organisatie, vereniging of bedrijf. Je zet bij wijze van spreken de laatste tekstuele puntjes op de ‘i’ tijdens je ALV en meteen is je jaarverslag up to date. 

Wanneer is dynamische jaarverslaglegging iets voor jou? 

  • Je wilt je jaarverslag strategisch inzetten en bijvoorbeeld koppelen aan meerjarenstrategie of toekomstvisies. 
  • Je wilt een stap verder gaan met transparantie. 
  • Je zoekt een flexibele contentoplossing die aansluit bij de vergadercycli in je organisatie of vereniging 
  • Je wilt jaarverslaglegging die uniek is en past bij de uitstraling van jouw organisatie en tegelijkertijd zo gebruiksvriendelijk en flexibel is dat je zelf inhoud kunt wijzigen op elk door jou gewenst moment. 

 

Online jaarverslaglegging door CASE: van statisch naar dynamisch en strategisch 

 

30 maart 2021
Want impact begint met een potloodschets

Buiten de lijntjes kleuren. De wereld mooier maken. Alle dagen en zeker vandaag op de Internationale Dag van het potlood. Alle mafcasen hebben wel wat met deze mooie uitvinding. Kijk ze eens schetsen, schrijven en strategiëren. 

Treden we daarmee echt in de voetsporen van de grote Pablo Picasso? Wie weet. Over hem gaat de legende dat zijn eerste woordje ooit uitgesproken niet ‘papa’ of ‘mama’ was. Maar jawel: ‘lapiz’, dat is Spaans voor potlood.  

Lang verhaal kort: sinds 30 maart 1858 zit er patent op het stukje hout gevuld met grafiet en een stukje gum op de kop. Dus vandaag is het feest! Zeker bij CASE want alle impact begint met een schetsje. Met en zonder potlood.

schetsentekeningen

Van schets tot  impact 

Benieuwd hoe mafcasen mooi meer impact maken voor jou? Kijk op onze website wat we voor je kunnen betekenen. We hebben alle communicatie-expertises voor je in huis. 

2 maart 2021
Weer een website met impact!
Nieuwe website CTS-IT

Nieuwe website CTS-IT

 

 

 

 

 

 

Co creatie en dynamiek. Daar houden we van. Niet voor niets werken CASE en CTS IT al jaren met veel plezier samen. De afgelopen maanden zetten we grote stappen en vandaag is daar de climax: de nieuwe website van CTS IT is live.Trots zijn we op deze volledige co creatie met Hannes, Rik en Esther van CTS IT. Fijn om samen met de klant op één lijn te zitten zodat het eindresultaat iedereen blij maakt.
Het resultaat mag er zijn: een eigentijdse website die weer jaren mee kan in de dynamische wereld van IT. Erik, Michiel, Wouter, Astrid, Helen, Lisanne en Matthijs brachten dit project samen tot een prachtig einde. Einde? Nee dit is pas het begin! Nu kan CTS-IT echt vaart gaan maken! Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje! www.cts-it.nl

Ook benieuwd naar de impact van een nieuwe website voor jouw organisatie? Neem dan zeker contact met ons op.

18 februari 2021
IMPACT moet je voelen

Dus zet je koptelefoon op. Geluid lekker hard en geniet van al het moois van de mafcasen voor onze klanten. Jouw smaak zit erbij en natuurlijk maken we voor jouw organisatie een kleurexplosie op maat. Online of offline, precies wat jou de beste IMPACT bezorgt.

4 februari 2021
Heideweek Helden

Trots! Dat zijn we op de lancering van thema-logo en programmering van de Heideweek. Als Goldsponsor ontwerpt CASE elk jaar voor de Heideweek. Dit jaar zochten we de samenwerking met Flip van Wijngaarden. Het resultaat mag er zijn: Heideweek Helden!  Het thema-logo is uitbundig en kleurrijk. Dat vinden we meer dan terecht: 85+1 want jubilea moet je blijven vieren! Lees hier het hele verhaal over het logo op de website van Heideweek. 

Heideweek Helden

Heideweek Helden

 

8 december 2020
Hoog bezoek bij CASE!

 

 

 

 

 

 

Wat een mooi paars begin van de week. Heidekoningin Meryl Rensenbrink, Calluna de 64e en heideprinses Maxime Baaij, Erica de 45e bezochten de creatieve broedplaats en stonden RTV Ede te woord.

Ook voorzitter Gilbert Meurs en bestuurslid Maria Harmsen waren van de partij. ‘De heidehoogheden zijn altijd welkom bij CASE’, lacht directeur Helen van den Oever. ‘We zijn trotse sponsor van de Heideweek, ontwerpen de jaarthema’s en staan voor een steady paarse uitstraling op alle uitingen.’

2 september 2020
Lisanne onze eerste stagiaire!


Ze is geland hoor, Lisanne onze eerste stagiaire. Tot ver in 2021 past ze alles wat ze al leerde op haar opleiding toe in de creatieve broedplaats.
Onder toeziend oog van Wouter zet ze meteen haar tanden in de CASE op de week. Wat een vakvrouw in de dop! We begeleiden haar met veel plezier!

2 juli 2020
Kennis delen

We delen onze kennis met alle liefde! En vanaf vandaag kan dat nog beter als erkend leerbedrijf.

23 april 2020
Helpdelongartsen.nl

 

 

 

 

Wat zijn wij trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het mogelijk maken van thuismonitoring van coronapatiënten. Op het platform wat wij binnen 24 uur hebben gebouwd hebben we vraag en aanbod van saturatiemeters bij elkaar kunnen brengen. #mooimeerimpact St. Antonius Ziekenhuis

6 april 2020
Gratis geld?

 

 

 

 

Gratis geld? CASE weet de weg. Ook deze week maakten we weer een organisatie blij met een stevig advertentiebudget via Google Grants. Maandelijks maar liefst €10.000,- Serieus! Wil je dit ook? Check je ANBI-status en app ons. Of lees eerst onze blog.