Nieuws
MOOI MEER IMPACT
8 december 2020
Hoog bezoek bij CASE!

 

 

 

 

 

 

Wat een mooi paars begin van de week. Heidekoningin Meryl Rensenbrink, Calluna de 64e en heideprinses Maxime Baaij, Erica de 45e bezochten de creatieve broedplaats en stonden RTV Ede te woord.

Ook voorzitter Gilbert Meurs en bestuurslid Maria Harmsen waren van de partij. ‘De heidehoogheden zijn altijd welkom bij CASE’, lacht directeur Helen van den Oever. ‘We zijn trotse sponsor van de Heideweek, ontwerpen de jaarthema’s en staan voor een steady paarse uitstraling op alle uitingen.’

2 september 2020
Lisanne onze eerste stagiaire!


Ze is geland hoor, Lisanne onze eerste stagiaire. Tot ver in 2021 past ze alles wat ze al leerde op haar opleiding toe in de creatieve broedplaats.
Onder toeziend oog van Wouter zet ze meteen haar tanden in de CASE op de week. Wat een vakvrouw in de dop! We begeleiden haar met veel plezier!

2 juli 2020
Kennis delen

We delen onze kennis met alle liefde! En vanaf vandaag kan dat nog beter als erkend leerbedrijf.

23 april 2020
Helpdelongartsen.nl

 

 

 

 

Wat zijn wij trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het mogelijk maken van thuismonitoring van coronapatiënten. Op het platform wat wij binnen 24 uur hebben gebouwd hebben we vraag en aanbod van saturatiemeters bij elkaar kunnen brengen. #mooimeerimpact St. Antonius Ziekenhuis

6 april 2020
Gratis geld?

 

 

 

 

Gratis geld? CASE weet de weg. Ook deze week maakten we weer een organisatie blij met een stevig advertentiebudget via Google Grants. Maandelijks maar liefst € 10.000,- Serieus! Wil je dit ook? Check je ANBI-status en app ons. Of lees eerst onze blog.