Nieuws
MOOI MEER IMPACT
1 september 2021
We hebben een nieuwe mafCASE!
CVD. -Wát zeg je? ‘CVD, concepting, vormgeving en doeltreffende designs. Theo de Vries, onze nieuwe senior designer beheerst het allemaal. Luid en duidelijk, subtiel en ook op fluistertoon. Dat zie je, dat ervaar je en dat heeft nogal mooie impact op je merk. Vandaag is Theo begonnen bij CASE in Ede.  

Lees meer
19 juli 2021
Campagne Durf jij vreemd te gaan?
Heideweek vlaggen

Lees meer
15 juli 2021
Heideweek Ede
Heideweek vlaggen

Lees meer
10 juni 2021
RadarVertige & CASE: MOOI MEER IMPACT IN HET SOCIAAL DOMEIN
Niemand de straat op zonder een training van RadarVertige. En moet je binnenblijven voor je werk in het sociaal domein? Ook dan kan je niet om deze toppers heen.

Lees meer
8 juni 2021
We hebben een nieuwe mafCASE!
Facebook Ads, Instagram Ads, Google Datastudio Dashboards… Jorrit Benus beheerst het allemaal. En op 1 juli start hij als junior online marketeer bij CASE. Super blij zijn we met de komst van deze nieuwe mafCASE.

Lees meer
20 mei 2021
Ik zit klem
Klem zitten, het kan iedereen overkomen. Acht gemeenten en GGD/Veilig Thuis in Zaanstreek-Waterland willen huiselijk geweld bespreekbaar maken voor inwoners en vragen CASE een communicatiepakket te ontwikkelen.  

Lees meer
22 april 2021
In de roos
Alweer een kleurexplosie. Deze keer bij zorgorganisatie Norschoten. Daar nemen ze de uitdrukking ‘soms moet je veranderen om jezelf te blijven’ heel letterlijk.  

Lees meer
8 april 2021
Nieuwe kijk op jaarverslagen: van eyecatchers naar eyecandy 
Eyecatchers. Dat zijn jaarverslagen vaak: fraai vormgegeven terugblikken op jouw jaar. In een creatief concept. Fijn om vast te pakken. Geweldig impactvol. 

Lees meer
30 maart 2021
Want impact begint met een potloodschets
Buiten de lijntjes kleuren. De wereld mooier maken. Alle dagen en zeker vandaag op de Internationale Dag van het potlood. Alle mafcasen hebben wel wat met deze mooie uitvinding. 

Lees meer
2 maart 2021
Weer een website met impact!
Co creatie en dynamiek. Daar houden we van. Niet voor niets werken CASE en CTS IT al jaren met veel plezier samen. De afgelopen maanden zetten we grote stappen en vandaag is daar de climax: de nieuwe website van CTS IT is live.

Lees meer
18 februari 2021
IMPACT moet je voelen
Dus zet je koptelefoon op. Geluid lekker hard en geniet van al het moois van de mafcasen voor onze klanten. Jouw smaak zit erbij en natuurlijk maken we voor jouw organisatie een kleurexplosie op maat.

Lees meer
4 februari 2021
Heideweek Helden
Trots! Dat zijn we op de lancering van thema-logo en programmering van de Heideweek. Als Goldsponsor ontwerpt CASE elk jaar voor de Heideweek. Dit jaar zochten we de samenwerking met Flip van Wijngaarden.

Lees meer
8 december 2020
Hoog bezoek bij CASE!
Wat een mooi paars begin van de week. Heidekoningin Meryl Rensenbrink, Calluna de 64e en heideprinses Maxime Baaij, Erica de 45e bezochten de creatieve broedplaats en stonden RTV Ede te woord.

Lees meer
2 september 2020
Lisanne onze eerste stagiaire!
Ze is geland hoor, Lisanne onze eerste stagiaire. Tot ver in 2021 past ze alles wat ze al leerde op haar opleiding toe in de creatieve broedplaats.

Lees meer
2 juli 2020
Kennis delen
We delen onze kennis met alle liefde! En vanaf vandaag kan dat nog beter als erkend leerbedrijf.

Lees meer
23 april 2020
Helpdelongartsen.nl
Wat zijn wij trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het mogelijk maken van thuismonitoring van coronapatiënten.

Lees meer
6 april 2020
Gratis geld?
Gratis geld? CASE weet de weg. Ook deze week maakten we weer een organisatie blij met een stevig advertentiebudget via Google Grants.

Lees meer