Drukwerk en grafisch design van CASE raakt de juiste snaar

Meer dan mooi. Zo typeren wij ons werk van de afgelopen tijd. Kijk toch eens hoe prachtig, die grafische juweeltjes van de afgelopen tijd.

‘Meer dan mooi’, dat lees je goed. We zeggen het expres zo. Want wat is nou ‘mooi’? Over smaak valt te twisten en toch ook weer niet. Omdat elk communicatiemiddel eigen eisen stelt aan design, uitstraling en materiaal maken wij ‘meer dan mooie’ communicatiemiddelen die ook nog eens functioneel en in evenwicht zijn. 

Design is de sleutel tot succes

Typografie, kleur, fotografie. Het sluit allemaal aan bij je merk en je marketingstrategie. Online en in print. Wij houden de samenhang in het oog en we maken communicatiemiddelen die jouw verschillende doelgroepen raken. Design is de sleutel tot succes. Je ziet dat terug in bedrukte M&M’s en ander moois voor het jubileum van Norschoten, magazine GROEI voor Regio Foodvalley, Koersplan voor CNS Ede en een huisstijl handboek voor Cultura.

Goed design is meer dan mooi. Het heeft effect. Het roept de juiste sfeer op en zet aan tot de juiste actie. De actie die jij voor ogen hebt met je strategie.

Bij CASE ben je aan het juiste adres. Lees iets meer over onze werkwijze voor jou.   

Wie ben jij en wie is jouw doelgroep?

Om meer dan mooi werk voor jou te kunnen maken, stellen wij veel vragen: wie ben jij, waarom bestaat jouw organisatie, met welke visie? Wie is jouw doelgroep, lezer, kijker of klant? Hoe denkt en droomt jouw publiek? 

Welk gevoel wil jij opwekken en welke handeling hoort daarbij? Welke impact wil jij maken met jouw merk? Over deze vragen hebben wij het eerst.  

Daarna zie je hoe wij voor jou aan de slag gaan. Met effectief design. Doordacht en grondig. Vol affectie en vol passie. Dat is design met het CASE-effect. Je ziet het terug in lay outs, stramienen en visuals voor signing, gadgets, bannering, beurspresentaties, magazines. En nog veel meer.  

Wil jij ook tastbaar en online impact maken? Neem dan snel contact op met CASE.