In co-creatie voor jubileum Stichting Vastgoedmonitor regio Foodvalley

Hoera! Stichting Vastgoedmonitor regio Foodvalley bestaat vijftien jaar. Dat betekent dat de samenwerkingspartners al vijftien jaar ontwikkelingen op de vastgoedmarkt inzichtelijk maken en samenwerkingen bevorderen. Een jubileum is er om te vieren. CASE deed wat we het allerliefste doen: in co-creatie aan de slag voor en met de klant.

Eerder ontwierpen we een jubileumlogo. Nu pakten we uit met een jubileummagazine, interviews, video, landingspage, uitnodigingen en een onlinemarketingcampagne.

Het hele jaar terugblikken

CASE legde vijftien jaar Vastgoedmonitor vast in twaalf video’s. We bouwden een filmset en interviewden participanten en samenwerkingspartners. Hoe ervaren mensen uit het publieke en private domein de Vastgoedmonitor Foodvalley? Welke ontwikkelingen komen er op de regio af? Welk antwoord verwachten de participanten van Stichting Vastgoedmonitor regio Foodvalley? Copywriter Astrid vroeg hen het hemd van het lijf.

Minstens een jaar lang impact. Dat is wat we willen voor Stichting Vastgoedmonitor regio Foodvalley. Daarom plaatsen we de twaalf interviews maandelijks op een speciaal ingerichte landingspage. En dankzij de onlinemarketingcampagne via LinkedIn houden we elke vastgoed-professional op de hoogte.

Jubileum-landingspage

Feestelijk symposium

Het jubileum werd gevierd tijdens een symposium op donderdag 16 juni 2022. CASE ontzorgt. Zo maakten we de presentaties, die uiteraard aansloten op de huisstijl. Ook verzorgden we de online uitnodiging, wekelijkse reminders én een feestelijke terugblik.

Jubileummagazine én video

Junior designer Noor gooide hoge ogen met een prachtig magazine. Een gedrukt bewaarexemplaar voor alle genodigden. Inclusief een onlineversie voor geïnteresseerden.

15 jaar Stichting Vastgoedmonitor vastleggen in vogelvlucht. Hoe? Met video natuurlijk. Laat dat maar aan CASE over.

Junior designer Noor prestenteert de jubileumvideo en het magazine