RadarVertige & CASE: MOOI MEER IMPACT IN HET SOCIAAL DOMEIN

Niemand de straat op zonder een training van RadarVertige. En moet je binnenblijven voor je werk in het sociaal domein? Ook dan kan je niet om deze toppers heen. Wat een berg aan trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies bieden die gasten uit 020 voor mensen met een publieke taak. Handhavers, politie, sociaal werkers en iedereen die als team en organisatie in de frontlinie staat en serieus verschil wil maken in het sociaal domein knapt op van RadarVertige.  

Bedrijventalkshows en skillslabs 

Meedoen is niet voldoende. Je nek uitsteken en vooroplopen dat is de nieuwe norm. Gesteld door RadarVertige. En hoe! Online, offline, hybride. Met bedrijventalkshows, spelshows, skillslabs en flashtrainingen. Werkelijk alles halen ze voor je uit de kast om je competentiegevoel op te krikken en je performance te versterken met vrijheid, kennis en meesterschap. En heb je iets nodig wat er nog niet is? RadarVertige ontwikkelt het voor je. Altijd wetenschappelijk gefundeerd. Altijd met impact en persoonlijk betrokken tot in de kleinste vezels. 

&CASE 

CASE mocht met RadarVertige meewerken aan de positionering, corporate story, tone of voice, nieuwe pay off, branding en de complete vernieuwing van hun website. We kunnen je zeggen: co-creatie met RadarVertige is een feest! 

Kijk, lees, beleef 

Zoveel expertise en hart voor het sociaal domein. Hoe klinkt dat en hoe voelt dat? Bekijk het zelf op de website die sinds 8 juni live is.
(Tekst gaat verder onder de visual)

Lees de waardevolle whitepapers over expertises als agressie en weerbaarheid, samenwerking en leiderschap, communicatie en gespreksvoering, slim en vitaal werken en vakmanschap en professionele vaardigheden. Verbaas je over de enorme hoeveelheid mogelijkheden voor trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies.  

Durven, doordenken en doen. Dat is het motto van RadarVertige en daar worden de wereld en de mensen absoluut mooier van. Kijk maar www.radarvertige.nl 

Wil jij ook MOOI MEER IMPACT met je organisatie? De mafCASEN staan voor je klaar met expertise op het gebied van branding, content creatie, online marketing en design. www.casecommunicatie.nl 

Website RadarVertige