Welkom Sanne

De mafcasen zijn blij: Sanne Pijpers versterkt ons team. Met de komst van deze projectmanager brengt CASE voor de klanten meer versnelling en verdieping aan op projecten. Onze creatieven worden hier nog creatiever van en bezorgen jou nog meer impact. Dat ga je zeker merken als je ons inzet voor je campagnes en communicatieprojecten.

Sanne begon in 2013 bij Eiffel als business manager en liep in de verzekeringswereld de deuren plat. Zij heeft veel ervaring met leidinggeven, relatiemanagement en projectmanagement. Onder andere bij organisaties in de zorg, het openbaar vervoer en de bancaire sector. Met al die ervaring gaat Sanne in en om onze creatieve broedplaats aan de slag.

Sanne voelt en verstaat in korte tijd het DNA van je organisatie en heeft snel in beeld hoe de mafcasen vervolgens meerwaarde kunnen leveren. Dat is fijn want CASE opereert op zijn best als ware we jouw eigen marketingafdeling. 

Goed om te weten: Sanne is van de korte klappen én van de lange adem: ze weet alles van LEAN, Scrum en IPMA-D. Ook rent ze graag een marathon.  

Ben je benieuwd wat Sanne kan betekenen voor jouw communicatietraject? Neem contact op en kom kennismaken!

Sanne Pijpers | CASE