OPELLA

Een vertrouwde en eenduidige uitstraling voor alle communicatie. Een krachtige stijl die past bij een moderne en bekwame zorgdienstverlener. Dat is de opgave die wij al jaren voor Opella mogen verzorgen. Opella levert mensenwerk. De professionaliteit van medewerkers en de betrokkenheid van vrijwilligers moet in alle uitingen doorklinken. We doen dat met een sterk kader, frisse kleuren, heldere typografie en herkenbare vormen.

 

Website

Met zoveel aanbod, expertise en locaties is het een uitdaging om de informatie over Opella overzichtelijk te presenteren. Het team van Case dacht mee over de structuur, inhoud, teksten en vormgeving van de site. En die ontwikkeling gaat vandaag de dag nog steeds door.

 

Magazine

De verhalen van Opella klinken door tot in de woonkamers. Met het magazine zijn cliënten altijd op de hoogte van de koers en activiteiten van Opella. Case bedacht het stramien en verzorgt de opmaak van elke uitgave.

 

Werving

Opella is mede succesvol door de inzet van vele professionals en vrijwilligers. Als er een vacature is, wil Opella de juiste mensen aanspreken. Op een persoonlijke manier en via de beste kanalen. Case ontwerpt de advertenties en regelt de mediaplaatsingen.

 

 Huisstijldrukwerk
 Website
 Pandbelettering
 Magazine
 Advertenties
 Brochures
 Posters
 Arbeidsmarkcommunicatie
 Communicatieadvies
 Teksten
 Wordsjablonen
 Campagnes
 Gadgets

 


 

Opella zorgondernemer portfolio