Vormgeving
MOOI MEER IMPACT

Over smaak valt te twisten. En toch ook weer niet. Want elk communicatiemiddel stelt eigen eisen aan het design. Kleuren, typografie en beeld passen bij je merk en je strategie. Ze raken je verschillende doelgroepen. Design is de sleutel tot succes.
Goed design is niet alleen ‘mooi’, maar vooral ook functioneel en evenwichtig. Het roept de juiste sfeer op en zet aan tot de actie die je beoogt. Daar horen vragen bij. Wie is je lezer of kijker? Welk gevoel moet hij krijgen bij contact met jouw merk? Wat wil je dat hij doet? Daarover moet je nadenken voor je aan de slag gaat met design.

Design: het CASE-effect

Onze designers bedenken en maken lay outs en stramienen voor al je communicatie-uitingen. De basis daarvoor staat in je brandbook. Heb je dat niet dan maken wij het voor je. Heb je al een brandbook dan benutten we dat voor overtuigend en effectief design.
Onze designers spelen net zo lang met beeld- en tekstverhoudingen en functioneel wit tot het effect het krachtigst is. Dat doen we voor signing, campagnematerialen, gadgets, bannering, beurspresentaties, magazines, socialmediaposts, websites. Voor alles. Met ambachtelijk vakmanschap.