Marketing
MOOI MEER IMPACT

Wat voegt jouw bedrijf toe aan de wereld? Wat zijn je USP’s? Wat plug je wanneer en bij wie? Is je positionering helder? Hoe ziet je klantreis eruit? Veel bedrijven denken dat ze de marketingbasis goed op orde hebben. Blijkt dat het meeste toch alleen in het hoofd van de directie zit… Spannend als je gaat groeien, een nieuwe markt wilt betreden of je zaak over een aantal jaar wilt verkopen.
Met de experts van CASE leg je de basis voor je marketing. Dat is nodig om je bedrijf vanuit je kernwaarden op de juiste manier in de markt te zetten. Het scheelt je ook zeeën van tijd bij het briefen van je leveranciers en medewerkers.

Marketing: het CASE-effect

Met CASE leg je een stevig fundament voor je merk en marketing. Je klantreis komt in beeld en je krijgt je ideale klanten in het vizier. Je merkpersoonlijkheid en de bijbehorende gedragsregels en waarden staat centraal. Die vertalen we in de branding en de tone of voice. Vanuit deze basis werk je samen met verkoop. Marketing zorgt voor de leads, voor de positie in de markt en je aantrekkingskracht. Zo haal je latent geïnteresseerden binnen. CASE weet als geen ander hoe je marketing en verkoop constant met elkaar de dans laat doen. Zodat klanten hun keuze voor jou continue bevestigen. We werken met systemen, marketingkalenders, whitepapers, events en continue verrassingen voor jou en je klanten.