Blog

Identiteit-signing, echt iets voor jou!

Gepubliceerd op 29 mei 2020 • 5min leestijd

Afstand houden, rechts lopen, wachten achter de streep. Een beetje onwennig passen we ons stukje bij beetje aan aan de nieuwe 1,5-meter-economie.  Voor we het weten zijn we binnengestapt in het nieuwe normaal. Samen gezond blijven en naar elkaar omkijken is het doel. Maar hoe zorg je dat gedragsregels, strepen en looproutes nog steeds een warm welkom aan je klanten geven?

Eerst de feiten. Voor de crisis was er natuurlijk al schaarste op de arbeidsmarkt. In elk geval in sectoren zoals de zorg, overheid, engineering en de IT. Daar wordt volop aan mensen getrokken en zijn er veel openstaande vacatures. Tegelijkertijd zitten veel mensen in die branches prima op hun plek. Ze zijn niet actief op zoek naar een nieuwe baan.

Welkom bij

Jij weet als geen ander dat jij het verschil maakt in de manier waarop je jouw klanten, cliënten, patiënten of gasten welkom heet. Dat begint al op het moment dat je je auto, motor of je fiets parkeert. Is het duidelijk waar je moet zijn? Voel je je welkom als je de entree inloopt? En kun je vervolgens de weg vinden als je eenmaal binnen bent? Goede bewegwijzering – met een mooi woord signing – zegt veel over de identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Je hebt er over nagedacht. Het past bij wie je bent en geeft je gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Maar wat als hier allemaal richtlijnen en adviezen bijkomen die minder vriendelijk ogen? Daar denkt CASE natuurlijk over mee! Want jouw eigen unieke signing spreekt, geeft een heldere boodschap en maakt impact!

Eigen stijl

Met gepersonaliseerde signing informeer je je jouw bezoekers in je eigen visuele stijl over de looproutes, de wachtruimtes en gedragsregels. Met de juiste toon en uitstraling versterk je op hetzelfde moment jouw identiteit. We designen voor jou grondstickers, afstandspijlen en informatieborden. Herkenbaar én uniek. We schrijven instructies die passen bij jouw toon en stijl, zodat ze pakkend en herkenbaar zijn. Signing is daarmee een ultieme kans om je identiteit verder te versterken!

Tot snel!

Wil je weten wat mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, dan denken wij graag met je mee.