CASE zoekt een mafcase
MOOI MEER IMPACT

Mooi meer impact maken. Daarom draait alles bij CASE. Je kleurt hier buiten de lijntjes en maakt de wereld van onze klanten mooier. Met sterke merken, met websites die werken en met kleurexplosies. Daar is zoveel vraag naar dat we nu keihard toe zijn aan jou: een allround (senior) designer (32-40 uur).  

CASE zoekt een nieuwe mafcase, een allround (senior) designer (32-40 uur). Ben jij een teamspeler die wil werken in een te gek team op een waanzinnige, industriële erfgoedlocatie in Ede? Lees snel verder. Want wie het eerst komt, het eerst MAFCASET. 

Hier gebeurt het

Dit is onze creatieve broedplaats. Op loopafstand van het station. In deze industriële studio verrichten we teamwork. Campagnes, copy, design, marketing, traffic, visuals… We maken het allemaal. Met impact en nooit alleen.  

Thuis bij CASE

CASE is van co-creatie

Dus klanten lopen in en uit. Fysiek en online. Voor impactsessies, voor inspiratie en om te sparren en te brainstormen. CASE doet wat werkt en de tijd van in je eentje mooie dingen maken is voorbij. Wil je impact maken, dan heb je elkaar nodig. Onze klanten beseffen dat. En dat is ook hoe we in het team samenwerken: ieder zet zijn of haar expertise in en samen maken we meer impact op zijn mooist en op zijn best. 

Dit is hoe wij werken

We starten altijd bij de klant. Met identiteit bepalen en branding. Daarna vormen we concepten en die werken we uit in middelen. Met impact.  

Elke dag is anders. Mafcasen motiveren, verbinden, creëren en werken grondig aan de identiteit en zichtbaarheid van onze relaties. In prachtige branches. Want we werken zowel voor het MKB als voor de zorg, het onderwijs en de overheid.  

Sterke merken maken, dat is wat we doen. In beeld, in taal, in aanpak. Eén discipline is géén discipline. Bij CASE ontwikkel je jezelf dus continu. En je team.

Zo dat was ons verhaal. Nu dat van jou

We hebben je profielschets gemaakt. Die ziet er als volgt uit. Jij ontwerpt de sterren van de hemel. Je hebt verstand van branding, kleuren, vormentaal, typografie, fotografie en illustraties. Je gebruikt daarvoor alle actuele Adobe pakketten. Als allround senior designer ben je verantwoordelijk voor een consistente uitstraling van onze relaties. 

Dit neem jij mee

 • Minimaal 5 jaar ervaring bij een creatief bureau; een specialisme op het gebied van corporate identiteit is een pre. 
 • Een gevarieerd portfolio waaruit een eigen stijl en handschrift blijkt. 
 • Ambitie en gedrevenheid om de grenzen steeds weer op te zoeken. 
 • Daadkracht en het vermogen zelfstandig projecten te dragen en andere leden van het team te begeleiden en te inspireren. 
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, goede presentatie-skills. 
 • Vloeiende beheersing van het Nederlands. 

Ook dit hoort bij een nieuwe mafcase:

 • Je werkt hard en nauwkeurig, hebt oog voor detail en gevoel voor vorm, kleur en typografie. 
 • Je hecht waarde aan kwaliteit en originaliteit en je weet het hoe en waarom van je werk overtuigend te beargumenteren. 
 • Je bent vanuit jouw intrinsieke motivatie continu op zoek naar trends en innovaties en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. 
 • Je bent gewend om in een multidisciplinair team te werken en je communiceert makkelijk over je werk. 
 • Je bent iemand die zich bewust is van het belang van planning en afspraken en je hebt een goed gevoel voor hoeveel tijd een klus in beslag neemt en je kan het zelf ook monitoren. 

Over de functie

Je bedenkt creatieve concepten en weet deze overtuigend voor het voetlicht te brengen. Je neemt de opdrachtgever mee in je zoektocht naar oplossingen die de verwachtingen overstijgen. Heldere ideeën vertaal je naar krachtige visuele output: verrassende en originele identiteiten, websites en communicatiemiddelen. Je werkt briefings, schetsen of designs uit tot technisch kloppende documenten. Je werkt in teamverband aan projecten, waarin je een sturende rol hebt in het creatieve proces. Het resultaat van je werk: ontwerpen met positieve impact. 

Over jouw werkwijze

Je denkt altijd vanuit de klant. Alsof je daar op de marketingafdeling zit. Zo dichtbij. Je brengt je brede kennis en ervaring in en je denkt in kansen. Logisch. Want die zie je ook overal.  

Tegelijkertijd vind jij een goede balans tussen creativiteit en rendement. Voor de klant én voor CASE. Je kan zelfstandig een project leiden en tot een goed einde brengen. Binnen de afspraken en financiële kaders. Je ziet trends in design, techniek en communicatie en zet deze in voor klanten en in het team. 

Een dag bij CASE

Gezonde thee of heerlijke cappuccino, we schenken het elke dag in de creatieve broedplaats. Je werkplaats is indrukwekkend industrieel. Op loopafstand van het station. Hier brainstorm je samen aan de keukentafel en in projectteams wissel je dagelijks inspiratie uit. Ondertussen is het ook gewoon meters maken, de klant verrassen en proactief zijn.  

Je mag hier alles doen, hebt direct klantencontact en kan je werktijden flexibel indelen. Kortom: veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Elke dag stemmen we in een daily standup onze ambities en uitdagingen af. We helpen elkaar waar nodig en mogelijk. Elke donderdag ben je welkom bij onze personal trainer voor de nodige kracht- en conditietraining. En tijdens borrels en lunches zorgen we dat deze verbrande calorieën weer worden aangevuld.  

Wat we bieden

 • Marktconform salaris in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring. 
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling binnen jouw vakgebied. CASE heeft ambitie om te groeien en neemt jou daar graag in mee. 
 • Een industriële werkplek in de creatieve broedplaats.  
 • Een hecht team van gepassioneerde, talentvolle collega’s. 
 • Maandelijkse borrels, halfjaarlijkse teamuitjes en de mogelijkheid om wekelijks te sporten met onze personal trainer. 

Sta je te springen?

Wij wel! En we hebben haast. Want het is druk bij CASE. Je kan gelijk beginnen. Upload dus snel je CV, motivatie en deel een link naar je portfolio of mail je presentaties (max 10Mb) naar info@casecommunicatie.nl  

We bekijken je sollicitatie direct. Zie wij een match? Dan volgt onze eerste korte kennismaking online met TEAMS op 7 of 8 juli. Zijn we daarna beiden enthousiast? Dan kom je naar onze creatieve broedplaats voor een live gesprek. De keer erop laten we je kennismaken met een casus. Omdat we benieuwd zijn naar jouw aanpak.  

We bekijken de reacties op volgorde van binnenkomst. Dus: wie het eerst komt, het eerst MAFCASET. 

Solliciteren

 • Jouw gegevens

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.