Downloads
MOOI MEER IMPACT

Creatief ondernemen in tijden van crisis. Hoe dan? Met communicatieversnellers van CASE. Positief blijven in een nieuwe, onzekere werkelijkheid. Dat is lastig. Juist nu hebben medewerkers, klanten en relaties behoefte aan jou. Maar jij kunt niet bij hen komen. Hen geen hart onder de riem steken. Of wacht. Dat kan je wel.

CASE zet vier ijzersterke communicatietools voor je klaar. Alles is social-distance-proof en je kan er meteen mee beginnen. Ook voor je nieuwe klanten. Check zelf. Veel is gratis! 

CHECKLIST CRISISCOMMUNICATIE

Blijf in contact en behoud je impact, omzet en handel! Nu en ook straks. Met de checklist ”Ja er komt een tijd na corona”  beschik je over praktische tips voor crisiscommunicatie en stevige verbondenheid met je klanten en stakeholders. Download de checklist hier!

Meer weten?

WHITEPAPER VLOGGEN

Recht in het hart en diep in het brein. Daar hebben mensen jou en jouw verhaal nu nodig. Overbrug de kloof van social distance met vloggen en doe je voordeel met onze tips. Download onze tips hier!

Meer weten?

TOOLKIT COMMUNICATIEMIDDELEN

Snel! Informeer je klanten en relaties over je dienstverlening in tijden van corona. CASE maakt een toolkit voor jou. En geeft alvast een praktisch Wordsjabloon met voorbeeldtekst weg. Een format voor corona-updates in je eigen huisstijl. Klik hier om het te downloaden!

Meer weten?

TIPS LIVESTREAM

Zie jij de bomen nog in het bos van online vergaderen en livestream? Niet alles past bij jouw medewerkers, klanten of stakeholders. Waar let je op bij de inzet van tools als Skype, Hangouts, FaceTime, Teams of Zoom? En kan je je presentatie of bijeenkomst vervangen met een livestream? Bekijk hier onze tips!

Meer weten?

WHITEPAPER: ARBEIDSMARKTCAMPAGNE

In onze whitepaper “Mooi meer impact met je arbeidsmarktcampagne” lees je welke stappen je kunt zetten om je arbeidsmarktcampagne wel effectief in te zetten. Welke stappen moet je doorlopen om geschikte kandidaten aan te te trekken?

Meer weten?