CASE heeft een nieuwe senior designer: Theo de Vries 

CVD. -Wát zeg je? ‘CVD, concepting, vormgeving en doeltreffende designs. Theo de Vries, onze nieuwe senior designer beheerst het allemaal. Luid en duidelijk, subtiel en ook op fluistertoon. Dat zie je, dat ervaar je en dat heeft nogal mooie impact op je merk. Vandaag is Theo begonnen bij CASE in Ede.  

Theo komt rechtstreeks uit The Creative Hub van CANON en heeft veel ervaring met design voor grote merken. Zijn impact op de designs en visuals van CASE ga je snel zien en beleven. Samen met Wouter staat Theo bij CASE in de basis van team Design.  

Theo de Vries | CASE

Concepting 

Jouw merk of organisatie stevig en herkenbaar op de kaart? Jouw huisstijl omarmd door je klanten, relaties en medewerkers op elk niveau in je organisatie? Met CASE slaag jij daarin. Met concepting, vormgeving en design van onze mafcasen maak jij mooi meer impact. 

Ben jij benieuwd wat concepting vanaf het blanco blad en doorvertaling van een sterke huisstijl voor jouw merk of organisatie betekent? Dit is het moment om daarover te sparren met Theo en Wouter. Zij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en welke kansen je kunt verzilveren tijdens brainstorms en scopesessies in de creatieve broedplaats. 

Neem gerust contact op voor een kennismaking.