Conceptontwikkeling
MOOI MEER IMPACT

‘Nananana…’ Je hoor dit en bats. Daar schommelt de olifant uit de Roloreclame over je netvlies. Je voelt de klap van de slurf op je wang. Je ruikt de chocola en de caramel plakt aan je tanden.
Kijk, dat is dus concepting. Het raakt recht in het hart, tovert een glimlach tevoorschijn, roert iets aan en emotioneert. Geweldig toch als jouw product of dienst dat te weeg brengt? Wil je dit voor jouw bedrijf en merk? Kom met ons praten bij CASE.

Concepting: het CASE-effect

Alles begint bij een briljant en onderscheidend idee. Daar zijn onze mafcasen ijzersterk in. Ze bevragen je en gaan voor jou in hun onderbroek het bos in. Ze klimmen op hun paard, kruipen door de modder en voetballen de sterren van de hemel. Alles om de niet alledaagse kwinkslag te vangen die past bij jouw merk. CASE zoekt de grenzen op, sleurt je uit je comfortzone en creëert onderscheidende concepten. Concepting gaat samen met crossmediale campagnes. Met lanceren, meten en impact genereren. Online en offline. Concepting verbindt moedermerk met endorsed brands. In samenhang met design en tekst.