Whitepaper: Mooi meer impact met je arbeidsmarktcampagne
MOOI MEER IMPACT

Ben je verantwoordelijk voor het werven van personeel binnen jouw organisatie? Of ben je marketing/communicatie professional en ondersteun je de HR-manager met het vinden van nieuwe collega’s? En solliciteren er maar geen geschikte kandidaten op de openstaande vacatures? Vaak heeft dat te maken met de opzet van je arbeidsmarktcampagne.

In onze whitepaper “Mooi meer impact met je arbeidsmarktcampagne” lees je welke stappen je kunt zetten om je arbeidsmarktcampagne wel effectief in te zetten. Welke stappen moet je doorlopen om geschikte kandidaten aan te te trekken.
Tip van de sluier: richt je op de latent werkzoekende. Mensen die prima op hun plek zitten, maar wellicht met de juiste prikkel wel solliciteren.

Hoe vind je die geschikte kandidaten?

Hoe zet je een arbeidsmarkcampagne effectief in?

In deze whitepaper ontdek je ook de de 10 meest voorkomende valkuilen waar je instapt zonder dat je het in de gaten hebt. Download onze whitepaper en ontdek hoe jij snel succesvol wordt met jouw arbeidsmarktcampagne.

Ja ik ontvang de Whitepaper graag in mijn e-mail!

RefCASE: arbeidsmarktcampagne in de zorg

In de whitepaper “Mooi meer IMPACT met je arbeidsmarktcampagne” hebben we ook een refCASE opgenomen voor een organisatie in de zorg. In die branche is het net als bijvoorbeeld in de techniek, IT en de overheid erg lastig om personeel te vinden.
Je leest in deze whitepaper alle stappen die wij hebben doorlopen om de juiste doelgroep aan te spreken en uiteindelijk te laten solliciteren. Laat je inspireren, leer van je valkuilen en verander morgen je aanpak al!