CASE

Raedelijn

Samen werken aan de gezondste regiovan Nederland

“Wat een conversationstarter!”

Uitdaging

Raedelijn werkt samen aan gezondere wijken en gemeenten. Met vraagstukken van morgen. Met zorg, gemeente, welzijn en inwoners van vandaag. Radelijn onderzoekt, faciliteert, jaagt aan en maakt zo een regio gezond.
Hoe vertel je – midden in de coronacrisis – op een toegankelijke manier wat het afgelopen jaar de impact was van je partners en professionals?

Oplossing

CASE ontwikkelde samen met Raedelijn een concept, dragende verhalen en een effectieve mix van offline en online middelen. Relaties van Raedelijn ontvangen een dikke envelop. Daaruit popt een kleurige kubus op. Wat een conversationstarter! Hij fleurt wachtkamers en directietafels op en maakt nieuwsgierig naar de website van Raedelijn. Daar staat een interactieve pdf klaar met de complete verhalen uit de gezondste regio van Nederland. CASE maakte de interviews, fotografie en infographics.

Resultaat

“De kubussen doen hun werk. Ze stimuleren het gesprek over de impact van Raedelijn en onze partners. Ze wijzen de weg naar onze adviseurs. Professionals en organisaties gericht op een gezondere wijk, gemeente of regio herkennen zich in onze ambitie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland.”

Philippe Sprenger, directeur-bestuurder Raedelijn